گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان

گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: 72           مقدمه توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان آزمایشگاههای کارخانه تاریخچه : تعریف شیر واحدهاي شركت چوپان انواع محصولات توليدي توسط شركت نحوه ورود شير به كارخانه و بررسي سيستم HTST شير پاستوريزه و هموژن شير خشك مراحل توليد كنترلهاي مرحله تغليظ بسته بندي موارد نشانه گذاري خامه (Cream) تعاریف نسبت بین اندازه ذرات در شیر پنیر (Cheese) ضد عفونی کردن مراحل شستشو و نظافت شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place ماست (Yoghurt) ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک دستگاههای تبخیر کننده انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای تکنولوژی شیر خشک v روش های اصلی خشک کن پاششی (اسپری ) Spray – Drying سلول های شیری (Alveoil) : رشد بافت پستان انواع دام های مختلف شیر خواص فیزیک و شیمیایی شیر وسیکوزیته خواص شیمیایی شیر آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها لیپاز گازهای موجود در شی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.